Utorak, 20.2. – uzburkani osjećaji

Dok se planeti u empatičnim Ribama gomilaju pa smo skloni smo više misliti na druge, nego na sebe i izgubiti se u svijetu snova, ideala, prošlosti i sjećanja na ‘one’ dane u našim životima, Mjesec će se danas spojiti s Uranom u znaku Ovna.

Događa nam se neočekivano, svjedočimo privlačenju iznenadnih okolnosti. Mogu se pojaviti osobe ili događaji koja nas izbacuju iz tračnica, usmjeravaju pogled prema novom i neistraženom. Budi se inspiracija, originalnost, težnja prema emocionalnoj slobodi – ne moram više ovako! Uvijek postoji način! Napuštanje poznatog i iskušavanje u nečem novom, može donijeti puno pozitivnog uzbuđenja.

Ponekad je dovoljan i djelić sekunde u kojem se stvari u našem životu preokrenu i pruže nam novu perspektivu. Ovo je jedan od takvih dana. Osluškujte svoju intuiciju, izađite iz kruga ustaljenih obrazaca, učinite nešto drukčije nego što ste dosad.

Osjećaji su pod visokim naponom, pa ukoliko danas očekujete važan susret ili kontakt pripremite se na neočekivani razvoj događaja. U napetim situacijama važno je biti strpljiv i ne reagirati suviše emotivno jer biste mogli poljuljati povjerenje kod sugovornika.

Ovo je osobito uzbudljiv dan za rođene sredinom srpnja, travnja, listopada i siječnja.

Photo by Ruslan Valeev on Unsplash