Utorak, 20.3. – vrijeme buđenja

Posljednji je trenutak za donošenje odluka. Sada je vrijeme da podvučete crtu, rezimirate posljednjih mjesec dana. Ako je u nedavnoj prošlosti nešto ostalo nedorečeno ili neriješeno, dobro je pozabaviti se time. Bilo bi šteta ostavljati za sobom repove jer ćete se kad-tad morati vratiti na to mjesto, a povratak unatrag često je zahtjevniji nego što očekujemo.

Sunce se nalazi na posljednjem stupnjem Riba i traži od nas zatvaranje starih poglavlja. Tijekom dana prijeći će u znak Ovna i usmjeriti nas prema novim idejama, pothvatima i aktivnostima. Dosta je bilo izgovora, vrijeme je za akciju. Vladavina Ovna obično (20.3.-20.4.) donosi buđenje iz zimskog sna. Jedan astrološki ciklus je zatvoren, otvara se novi (Ovan je prvi znak Zodijaka, s njim sve počinje). U život nam ulaze novi poticaji, motivacija raste, isto kao i želja za novim pobjedama i postignućima.

Mjesec se kreće područjem Bika što znači da bismo više mogli uživati u finoj hrani, komforu i sigurnosti. Dan je povoljan za rješavanje financijskih pitanja, kupovinu, osvješćivanje unutarnjeg kapitala (znanja, iskustva, talenta, vještina) kojeg nudimo na tržištu rada. Kontakt s biljkama, zemljom i prirodom djeluje iscjeljujuće.

I na kraju Merkur je stacionaran. Za tri dana, 23.3. krenut će unatrag. Poslujte s više strpljenja, komunicirajte tako da pažljivije slušate svoje sugovornike i nemojte se ljutiti ako neki planovi ili aktivnosti budu odgođeni.