Utorak, 27.2. – budite dijete

Mjesec je ušao u prostore Lava. Slijedite svoje srce i strasti, igrajte se, smijte se, zabavljajte, družite, radite nešto kreativno. Igrajte se s djecom. Prisjetite se svog djetinjstva, što ste tada voljeli raditi? Nahranite svoje unutarnje dijete. Život odraslih nekad zna biti zamoran i dosadan. Dijete je spontano, slobodno i znatiželjno, prisutno u trenutku.

Venera u pozitivnom aspektu s Plutonom, a uskoro i s Jupiterom omogućuje preobrazbu ljubavnog života. Pluton voli žestoko, dramatično, intenzivno, gura stvari do krajnosti. Pobrinut će se da vaš ljubavni život ili barem vaš odnos prema trenutnoj ljubavnoj situaciji doživi neke korjenite probleme. Neće biti naporno, ipak je riječ o pozitivnom aspektu, no pravi je trenutak da kažete – e sad je dosta! Dosta je sumnji! Dosta je briga, strahova! Dosta je bilo čekanja i nadanja! Svaka odluka vodi vas u novu razinu života, u otkrivanje novih mogućnosti. Šteta je stajati na mjestu…

Posrijedi je i velika strast, dodatno začinjena napetim aspektom Venere i Marsa koji je još uvijek na snazi. Njihova tenzija može dodatno zakuhati problem, ako on postoji, kako biste shvatili da ne možete pobjeći od suočavanja i rješavanja onoga što vas opsjeda.

Dan je zanimljiv za Lavove. Ribe i Jarci mogu proći kroz ljubavnu promjenu.

Sretno!

Photo by Bekah Russom on Unsplash