Utorak 3.4. – hvala!

Mjesec se približava retrogradnom Jupiteru u Škorpionu i vrijeme je da se prisjetimo svih onih blagoslova koje trenutno posjedujemo u svom životu. Često gledamo unaprijed, osvrćemo se unatrag, a najrjeđe smo u zoni prisutnosti, u ovom trenutku sada.

Ako pogledate u svoju sadašnjost vjerojatno ćete primijetiti stvari s kojima možete i imate razloga biti zadovoljni i sretni. Pokušajte bar na neko vrijeme otpustiti sva očekivanja, želje, planove za budućnost, probleme koji se vrte u lunaparku vašeg uma i zahvaliti na svemu što ste dosad ostvarili i što posjedujete.

Zahvalnost je iznimno moćna, s njom priznajete ono što jest, usredotočujete se na pozitivne stvari i privlačite dobra iskustva. Isto privlači isto. Dok u svom srcu ne osjetite dobrobiti svog života, teško možete privući dobro.

U promjeni stava i unutarnjeg osjećaja može pomoći i ovaj aspekt Mjeseca i Jupitera u Škorpionu koji nosi intenzitet i snagu preobražavanja i transformacije.

Možete vi danas uživati i u dobrom seksu, u ostvarenju poslovnih planova koji bi vam mogli donijeti materijalnu dobit (ipak su Mjesec i Jupiter u dobrom aspektu s Plutonom), no mimo toga, dajte si malo vremena i zapišite na papir sve ono s čim se blagoslovljeni u svom životu. Učinite to bez vrednovanja, analize, promišljanja, učinite to srcem i osjetite zahvalnost.

Zahvalnost ima boju zlata i energiju privlačenja obilja.

Živjeli!

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash