Utorak, 30.1. – moje potrebe

Prije nego što uđe u znak Lava, Mjesec u Raku naći će se u konfliktu s Uranom i Merkurom. Naša potreba za prihvaćanjem i bliskošću s onima koje volimo možda neće biti dobro shvaćena. Način na koji izražavamo osjećaje mogao bi uznemiriti osobe koje nas okružuju ili ih navesti na pogrešan trag. Stoga danas jasno izražavajte ono što osjećate i mislite, nemojte smatrati da je to jasno i očito jer nije i neće biti.

Aspekt između Urana i Mjeseca nerijetko narušava postojeće, uobičajene navike i emocionalne obrasce. Neki nemir i neizvjesnost prekidaju krug rutine i shvaćate da je sve moguće, osim očekivanog. Aspekt u sebi nosi potencijal razdvajanja i odvajanja.

Možete li iskoristiti ovu energiju za reprogramiranje emocionalnih obrazaca, osjećat ćete se energičnije i sigurnije u izražavanju svoje individualnosti kao i vlastitih potreba.

Obratite pozornost na zbivanja u domu i obitelji. Na odnos s majkom, bliskom ženskom osobom. Ako se osjećate nesigurno, zapitajte se zašto? Smatrate li da bi ispunjenje vlastitih potreba moglo ugroziti vašu zonu sigurnosti?