Uzbudljiv kraj studenoga

Sunce, retrogradni Merkur i Jupiter su skupljeni jedno pored drugoga u znaku Strijelca i otvaraju mogućnost za nova iskustva koja dolaze kroz komunikaciju, putovanja, posao, kroz druge ljude, za neke i kroz ljubav.

Divno vrijeme da kažete što mislite, promijenite ono što ne funkcionira, upoznate nove ljude s kojima možete podijeliti svoje interese i koji vam mogu pomoći u ostvarenju planova.

No da ne bude sve tako jednostavno, utjecaj senzibilnog Marsa u Ribama može kvariti tu Strijelčevsku idilu, stvarajući dosta pomutnje u razumijevanju onoga što se događa, kao i u samom djelovanju, odnosno aktivnostima koje poduzimamo. Mars u Ribama je idealističan, romantičan, nedostaje mu organiziranosti i praktičnosti, pa se dosta stvari odvija u pomalo kaotičnom i nepredvidivom tonu. Može biti pomutnje, dogovora koji se naglo događaju ili odgađaju, kojima ne možemo predvidjeti ishod. Može doći i do nesporazuma, pretjerivanja, pa i optužbi i predbacivanja. Netko napada, netko se brani. Riječi mogu i zaboljeti. No u svakom slučaju ovo su dobri dani za nove uvide, shvaćanje što želimo ostvariti u neposrednoj budućnosti. Dobro je biti strpljiv i ne žuriti s odlukama. Skupite sve potrebne informacije kako biste smanjili mogućnost propusta.

Današnji Mjesec u Lavu divno se spaja sa svim onim planetima u Strijelcu što može obogatiti naš osjećajni i ljubavni život. Možemo uživati u komunikaciji i druženju s jednom osobom ili doživjeti nešto ugodno.

Venera je pak na zadnjim stupnjevima Vage i ulazi u aspekt s Uranom što u idućim danima može dovesti do naglih i nepredvidivih promjena na polju ljubavi i odnosa. Prekoračujemo neke granice, slobodni smo učiniti nešto što nam je prije bilo nezamislivo. Neki odnosi bi mogli biti na kušnji, odnosno upitna je njihova održivost, osobito ako su duže vremena opterećeni problemima. Za neke ovaj aspekt može označiti iskorak u slobodu i odmak od svega što ih ograničava i sputava.