Venera u Djevici – tu sam jer te volim

Venera mijenja znak. 10. srpnja ući će u znak Djevice i tamo ostati do 6. kolovoza kada će prijeći u Vagu.

Venera je planet odnosa, ljubavi i u kroz nju se očitava sve ono što volimo, čemu se divimo, što privlačimo te kako volimo.

Njezin tranzit znakom Djevice ukazuje da će se simpatije, naklonost i ljubav izražavati podrškom, uslugama, pomaganjem. Volimo brinuti o onima do kojih nam je stalo, udovoljiti im, olakšati im svakodnevicu malim uslugama.

Nježnost nije njezina vrlina, ali posvećenost i predanost jesu. Možda ćemo stidljivo i suzdržano izražavati svoje osjećaje, a da je nekome stalo do nas shvatit ćemo po njegovoj/njezinoj prisutnosti, pitanjima – kako si, mogu li ti pomoći, tu sam ako nešto zatrebaš.

Romantika joj nije jača strana. Vodi brigu o najsitnijim detaljima. Nekako je teže prići osobi koja nam se sviđa jer se pribojavamo odbijanja, odnosno želite ju bolje upoznati kako ne biste pogriješili.

Pogreške se sada teže praštaju. Čak se teži i savršenstvu (postoji li to uopće?), možda i očekujemo previše od partnera. Jedan detalj mogao bi biti dovoljan da nas distancira od osobe koja nas zanima.

Cijeni se pouzdanost, vjernost, prisutnost.

Volimo čistoću i urednost.

Neodgovornost se doživljava kao znak nezainteresiranosti, čak i bezobrazluka.

Tijekom njezinog boravaka u znaku Djevice u veze se ulazi sporije i opreznije.

Kritičnost može biti najžešći ubojica strasti, zato pazite što govorite voljenoj osobi. Ne optužujte, dajte do znanja.

Čuvajte se i pretjerane analitičnosti, previše razmišljanja i okolišanja. Ne možete znati što donosi sutra. Uživajte u onome što imate sada. Osjetite potrebe svog srca, dopustite umu da malo miruje.

Tijekom njezinog tranzita povećana je mogućnost ostvarenja novih veza kroz posao ili putem kolega s kojima radite.

Možda ćete sresti ili upoznati nekog na mjestima na kojima obavljate neke svakodnevne poslove, možda i u liječničkoj čekaonici, apoteci ili općenito na mjestima na kojima možete unaprijediti svoje zdravlje, izgled.

Volite iskreno i bez straha, to je jedini način da upoznate pravo lice ljubavi.

Sretno!