Venera u Jarcu – volim ozbiljno i odgovorno

Venera će 26. studenog promijeniti znak i iz Strijelca ući u prostore Jarca u kojem će boraviti do 20. prosinca.

Kako je Venera planet ljubavi, novca i odnosa, zasigurno će se promijeniti naš odnos prema tim područjima života.

Ovo je ozbiljna, odgovorna i ambiciozna Venera. Tražimo više sigurnosti, u odnosu nam je bitno povjerenje. Manje nas zanimaju avanture, flertovi, površni odnosi. Bitnije nam je da pored sebe imamo osobu koja je pouzdana i kojoj vjerujemo. Trebamo stabilne ljubavne temelje pod nogama.

Novac, karijera i posao mogu biti u uskoj vezi s ljubavnim životom. Možda partner ili vi više radite, pa imate manje vremena za zabavu i druženje. Neki će ljubav doživjeti kao dužnost, čak i kao posao te će se ponašati kao da se nešto mora odraditi, zato što je to obaveza, a ne zato što to uistinu želi jer voli, jer mu je stalo.

Samci bi mogli doživjeti privlačnost prema osobi s kojom rade ili čak prema nadređenoj osobi. U odnosima koji započinju tijekom ovog tranzita može biti prisutnija i razlika u godinama. Nije isključeno i da vam se javi netko iz prošlosti, možda i bivša ljubav.

S Venerom u Jarcu priželjkujemo odnos koji će trajati, čak smo i skloniji tražiti garancije. Osjećaje izražavamo opreznije, postajemo malo suzdržaniji. Dopuštamo si vrijeme kako bismo bolje upoznali drugu osobu ili vidjeli koji je najbolji način da se u odnosu uspostavi bliskost.

Na površinu mogu isplivati i neki strahovi ili se osjećaji prema partneru mogu promijeniti, da ne kažem ohladiti. Naravno, sve ovisi o tome u kakvom ste odnosu. No važno je da ne dopustite svojim sumnjama, nesigurnostima i strahovima da utječu na vaš odnos s osobom koju volite.

Photo by Jamez Picard on Unsplash