Venera u Škorpionu – fatalne strasti

Od 8. listopada do 1. studenog Venera će se kretati jednim od najmističnijih znakova Zodijaka. Poprimit će obilježja Škorpiona što će se odraziti i na naš pristup ljubavi, odnosima i novcu.

S ovom Venerom idemo na sve ili ništa, kao da ono u sredini ne postoji. Ili volimo duboko, predano, intenzivno ili mrzimo. Taj ples na žici između krajnosti je silno snažan i nabijen emocijama. Ne možemo si pomoći.

Idemo duboko, ispod površine, želimo otkriti sve o partneru, ali i o onome što nas ometa da u ljubavi budemo zadovoljni.

Ne toleriramo neiskrenost i laži.

Postajemo čak i opsesivni, osobito kad se zaljubimo. Ne možemo njega/nju izbaciti iz misli.

S ovim tranzitom češće se suočavamo s ljubomorom, posesivnošću, kao i s manipulacijama i kontrolom.

Osveta je oružje kojim se borimo protiv  izdaje i napuštanja. Ova Venera želi kazniti onoga tko ju je povrijedio.

Seks postaje iznimno bitan u odnosima i ako na tom polju postoje problemi, može doći do udaljavanja, čak i do prekida veze.

Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, no često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi.

Njezina boja je crna. Kožni odjevni predmetima naglašavaju seksipil, isto kao i zavodljivo donjim rubljem.

Pod njezinim tranzitom znakom Škorpiona češće se događaju ljubavni trokuti ili započinju odnosi sa zauzetim ili oženjenim osobama. Isto tako, ubacujemo se u odnose kojima dominiraju strast i fizička privlačnost.