Venera u Strijelcu – ljubav na daljinu

Od 1. do 26. studenog Venera će poprimiti značajke Strijelca.

Privlače nas daljine i širine. Sve što je novo, neistraženo i egzotično.

Zbog ljubavi pakiramo kofere i idemo na put.

Zadovoljstvo i sreću pronalazimo na putovanju i u kontaktu sa udaljenim osobama, sa strancima.

Imamo mnogo širu perspektivu kad su u pitanju odnosi i novac. Pomaže nam uvjerenje da imamo izbora. Težimo avanturi, slobodi, ne podnosimo stege i okove.

Uživamo u odnosima koji nam omogućuju da doživimo nešto novo i uzbudljivo. Uživamo u društvu ljudi uz koje se možemo smijati, zabavljati, osjećati opušteno, ali i naučiti nešto što će unaprijediti kvalitetu našeg života.

Ova Venera se ne da vezati i zadržati dulje vrijeme na jednom mjestu. Stoga bilo kakva ljubomora ili posesivnost mogu narušiti odnose ili dovesti do prekida. Sloboda je ključna. Dopustiti ju sebi, ali i partneru.

Ima tu i mnogo idealizma. Tražimo nešto posebno i lutamo od jedne osobe do druge, dok to ne pronađemo. A onda se dogodi onaj presudan ‘klik’ i znamo da smo pronašli to što tražimo.

Tijekom ovog tranzita Venere češće se mogu pojaviti i paralelni odnosi, odnosno dvije opcije koje nam se čine jednako dobre, pa zašto se mučiti s izborom. Neka bude spontano, uzbudljivo, pa će vrijeme pokazati. Lov nam je često privlačniji od bivanja u vezi.

Iskrenost je ključna. Tražimo otvoreno i iskreno povezivanje i ne postavljamo sami sebi ograde i ograničenja.

Samci bi mogli pronaći ljubav u inozemstvu, drugom gradu, možda i s osobom koja ima slične religijske i moralne vrijednosti kao i oni.

Uživajte u istraživanju ljubavi i odnosa s ovom Venerom i dopustite si misliti, osjećati da je moguće ono što želite ostvariti u svom intimnom životu.

 

Photo by Junior Skumbag on Unsplash