Venera u Blizancima – vrijeme zanimljivih susreta i razgovora

Venera mijenja znak i vodi nas prema nekim novim interesima koje pobuđuju našu znatiželju, možda i osjećaj zaljubljenosti.

Njezin boravak u Blizancima odvijat će se od 23. svibnja do 17. lipnja i unutar tog razdoblja moglo bi biti dosta uzbudljivo za mnoge. Sve se ubrzava, dogovaraju se susreti, razmjenuju se poruke, a osjećaj privlačnosti pobuđuje snaga intelekta i ples riječi.

Ona nas vodi na mjesta gdje se može dogoditi značajan susret. Dok šećemo poznatim ulicama susjedstva ili pijemo kavu u gradu, pojavi se netko. Onako neočekivano. I sve počne kroz razmjenu brojeva telefona, stižu poruke, a potom se dogovara i susret uživo.

Nekog zanimljivog i značajnog možemo upoznati na hodnicima firme u kojoj radimo ili tijekom polaganja ispita, pohađanja nekog tečaja, predavanja.

S njom nema sporo. Brzo se ulazi u interakciju, otkrivaju neki detalji iz privatnog života, ali ništa ne ide duboko. Bitno je samo da je zabavno. Razbibriga. Intelektualna stimulacija. On/ona me nasmijava, tako lijepo priča, toliko je puno zna o svemu, sviđa mi se kako razmišlja…

Bit je u novim iskustvima. Samo da nije dosadno. No, površno čak i prihvaćamo.

Ponekad je ovdje riječ o biti između dvije opcije.

Privlačimo pažnju drugih onime što govorimo i pišemo, ponekad i kako hodamo.

U prilici smo osnažiti svoje komunikacijske vještine. Slobodnije reći, prezentirati drugima ono što nam je bitno.

U dugim vezama i brakovima bitno je više pažnje usmjeriti na kvalitetu komunikacije. Što izgovaramo i čujemo li drugu stranu? Putovanje udvoje može djelovati ljekovito na odnos.

Dobrobiti idu od učenja, kraćih putovanja, od druženja i aktivnijeg načina života.

Izazovi su u nestrpljivosti, površnosti, skakanju s jedne teme na drugu, nedostatak fokusa na bitno.

I čim uđe u Blizance ostvarit će kontakt s Plutonom. Vrlo snažan i moćan aspekt koji pomaže dubinsku transformaciju i liječi naše odnose, pa i financije. Imamo više odlučnosti da se suočimo i sa onim neugodnijim doživljajima i unutarnjim blokadama te da se opustimo i prepustimo intenzivnijim emocionalnim iskustvima.

Photo by John Taran /www.pexels.com/