Venera u Vodenjaku – volim kako razmišljaš

Od 1. do 25. veljače Venera će se kretati znakom Vodenjaka. Sada zatvaramo neka stara poglavlja u ljubavi i spremniji smo krenuti prema naprijed.

Ljubav se rađa iz prijateljstva, iz povezanosti koja se stvara kroz razmjenu ideja i mišljenja. Ovo nije strastvena Venera koja traži sjedinjenje kroz fizički kontakt. Zato više uživamo u upoznavanju i zbližavanju kroz način na koji druga strana razmišlja, što joj je bitno, što voli. Češće će nas uzbuditi nečiji um, nego tijelo.

Lako je moguće da u ovom razdoblju upoznamo nekog zanimljivog putem bliskog prijatelja i shvatimo da s tom osobom imamo mnogo toga zajedničkog i priča se počinje otvarati. Nove ljubavne priče mogu započinjati i putem društvenih mreža.

Sve što je originalno i neuobičajeno privlači našu pažnju.

Lako uočavamo prijetvornost i glumu i vidimo ono što je iza maske.

Treba nam više slobode u odnosima. Možda se nećemo biti spremni vezati i obavezati.

Više pažnje posvećujemo prijateljima i društvenom okruženju.

Neovisnost i nekonvencionalnost su magnetični, samo da nije uobičajeno, dosadno i već viđeno.

S ovom Venerom učimo kako primiti ljubav. Budimo svijest o tome da zaslužujemo biti voljeni i prihvaćeni, baš takvi kakvi jesmo.

Očekuju nas uzbudljiva iskustva na polju ljubavi jer će se na svom putu kroz prostore Vodenjaka susresti s Jupiterom, Saturnom te ući u konflikt s Uranom i Marsom. Okolnosti će biti dosta hirovite i nepredvidive, na način da će se mnogo toga mijenjati preko noći.

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash