Vikend (21. i 22.7.) – ‘napunite’ sebe

Dani između dvije eklipse nisu uvijek jednostavni. Mnogo je toga što se diže na površinu. Novi uvidi, nova razumijevanja, okolnosti koji nam pokazuju gdje smo sa sobom, sa drugima, sa svojim životom. Iduća eklipsa očekuje nas 27. srpnja, kada će se u znaku Vodenjaka pomračiti Mjesec. Uskoro više o tome…

A u vikend ulazimo s Mjesecom u Škorpionu. Njegova silina, intenzitet, strast i fokus omogućuju nam ostvarenje kroz jasnu namjeru.

Kratko i jasno, što želite?

Što trebate?

Tražite ono što vam pripada, manje se zamarajte potrebama drugih ljudi, usmjerite pažnju na sebe.

Odustanite od onih okolnosti i situacija koje vam kradu energiju, zbog kojih se osjećate umorno i iscrpljeno. Ostavite ih na neko vrijeme po strani, usredotočite se na ono što vas trenutno može napuniti. Treba nam energija, ipak je Mars retrogradan.

Ovaj škorpionski Mjesec može na površinu izbaciti i ljutnju. Povrijedi li nas netko postajemo ‘otrovni’. Sumnje stvaraju ljubomoru. Posesivno čuvamo ono što je ‘naše’. No imajte na umu da ne možete promijeniti druge ljude, utjecati na njih da čine ono što vi želite. Vaša snaga leži u mogućnosti promjene sebe i doživljaja kako vi vidite ono što se događa. Možete dopustiti da vas grize iznutra, a možete i odlučiti da vam je previše stalo do sebe da biste se posvećivali onome što se ne posvećuje vama.

Pozitivan aspekt između Venere i Jupitera potiče nas na uživanje, druženje, budi vjeru u ljubav, u neke drage ljude koji su oko nas, a koji nam popravljaju raspoloženje. Provedite ovaj vikend s pozitivnim osobama. Smijeh i opuštanje liječe. Ovaj aspekt nekima može donijeti i ugodan susret ili lijep ljubavni doživljaj.

U nedjelju započinje vladavina Lava. Sunce odlazi iz polja obitelji, doma i ulazi u područje zabave, prijateljstva, djece, romanse, kreativnosti, srca, pa će ta područja u idućih mjesec dana biti nešto naglašenija. Probudite s ovim Suncem svoju želju i strast prema životu.

Na isti dan Mjesec će se kretati znakom Strijelca, pravi je trenutak za buđenje avanturističkog duha, otpuštanje kočnica, bavljenje onim što ima smisla za vas.

Uživajte u vikendu!

Svim srcem.

 

Photo by Jason Blackeye on Unsplash