Vrijeme lijepih iskustava (30.5.-3.6.)

Dani koji su pred nama obiluju nekim pozitivnim nebeskim susretima koje je dobro upoznati i prigrliti.

Jučer, 29.5. Merkur je krenuo znakom Blizanaca. On se dobro osjeća u tom znaku. Komunikacija, kraća putovanja, odnosi s rođacima, razmjena ideja, čitanje, učenje, razmišljanje bit će naglašeni sve do 12. lipnja koliko će ostati u tom dvojnom znaku. Neočekivani susreti, poruke, razgovori koji bi mogli potrajati i duboko u noć, donose nove uvide i saznanja.

Divno je vrijeme za ljubav i uživanje, a to obećava Venera koja će sve do kraja ovog tjedna stvarati predivne aspekte s Jupiterom i Neptunom. Uživajte, volite, otvorite srce prema novim iskustvima. Možda vas baš narednih dana netko osjećajno probudi, pokaže vam svoju ljepotu, dobrodušnost, pruži vam podršku, da vam do znanja koliko ste mu bitni. Dani su savršeni za nove ljubavne početke – prvi izlazak, prvi susret koji obećava. Divno vrijeme za izmirenje nesuglasica iz prošlosti. Ako vam ovih dana dolazi neka ponuda, ne bi ju bilo loše prihvatiti. Ako se i ne dogodi ništa značajno, učinite vi nešto za sebe. Priuštite si ono što najviše volite. Na kraju dana osjećat ćete se zadovoljno i ispunjeno.

U petak će se i Merkur naći u pozitivnom aspektu s Marsom što će izoštriti percepciju, kreativnost, unaprijediti komunikaciju i osigurati neka nova iskustva koja će nam olakšati donošenje odluka. Mentalna energija je na zavidnoj razini, skloniji smo upustiti se u rizik koji će po svemu sudeći imati sretan završetak. Možda će biti dovoljna i jedna riječ, jedna misao ili ideja da nas pokrene na djelovanje.

Uživajte u danima koji su pred nama i usredotočite se na pozitivne stvari u svom životu. Fokusirajući energiju na to bogatstvo, ono sada može bujati, a vi uživati.

Sretno!

Photo by Bruno Ramos Lara on Unsplash