Vrijeme novih uvida i spoznaja

Nakon svih onih napetosti od početka ovog mjeseca, pa tih ljetnih pomrčina, evo napokon nešto ugodnijih aspekata koji nam mogu omogućiti nove uvide, daljnji rast, ostvarenje želja ili ispunjenje potreba.

Kao prvo Jupiter u Škorpionu i Neptun u Ribama stvaraju svoju vodenu čaroliju. Vjeruj da je moguće, poruka je koja ide iz ovog aspekta. Najintenzivniji je od 14. do 22. kolovoza.

Vjeruj, i prepusti se s povjerenjem. Nemoj propitkivati, analizirati, još manje strahovati. Uđi u priču koja je pred tobom i vidi što će ti dati. Jer ovaj aspekt daje. Intuicija će ti reći, onaj unutarnji glas koji radi za tebe i u ime tebe. Poslušaj ga. Ako ti ništa ne govori, možda previše razmišljaš i propitkuješ. Smiri um i osluhni.

Putujte, učite, čitajte, sanjajte, stvarajte, budite kreativni.

Sada možete primiti pomoć koja vam je potrebna.

Možete osvijestiti uzrok jednom problemu ili zastoju.

Možeš li vjerovati bez dokaza da je to kroz što upravo prolaziš jednako stvarno i istinito kao i ono što možeš vidjeti i opipati?

Otkrij svoju unutarnju istinu. Živi srcem. Pokaži ljubav, suosjećanje i razumijevanje – dobit ćeš natrag.

Divan aspekt za Rakove, Ribe, Škorpione – koji mogu pronaći svoju inspiraciju, doživjeti nešto ugodno, primiti pomoć koja im je potrebna

 

Drugi tranzit se odvija između Saturna i Urana u zemljanim znakovima. Već smo mu svjedočili potkraj 2017. Je li se tada dogodilo nešto značajno u vašem životu? Tu je trag, jer evo tog aspekta opet. A osjetit ćemo ga gotovo do kraja rujna.

Neko novo iskustvo je tu koje mijenja ono što jest, daje vam novi pogled na ono što je bilo…

Osvajate nove mogućnosti uz disciplinirani i ustrajan rad.

Posvećenost i predanost mogu transformirati bliske odnose, ali i donijeti boljitak na profesionalnom planu.

Saturn je prošlost, Uran je budućnost, a oni sad rade za vas. Što možete učiniti dobro za sebe u ovom trenutku, a kako biste transformirali svoj doživljaj prošlosti i učinili iskorak prema naprijed u ime bolje budućnosti.

Vrlo zanimljivo razdoblje za Jarce, Vodenjake, Bikove, pa i Djevice, osobito za one rođene na početku vladavine znaka.

Zanimljivi dani su pred vama. Promatrajte tko ulazi u vaš život i što vam se trenutno događa. Vrijedne lekcije su tu.

Photo by Krystal Ng on Unsplash